11.8.2015

 | Teksti: Hannele Tavi 

Koulutukset kutsuvat ykalaisia

YKA järjestää jäsenistölleen maksuttomia koulutuksia Helsingissä, mutta osa koulutuksista on webinaareja, jolloin niihin voivat osallistua kaikki jäsenet paikkakunnasta riippumatta. Tämän syksyn uutuuksia ovat muun muassa Asiantuntijasta esimieheksi ja Stressinhallinnan viisi askelta -koulutukset.

– Viime aikoina kentältä on toivottu muun muassa LinkedIn-koulutusta ja koulutuksia somen käytöstä työnhaussa. Näitä onkin tulossa ensi vuonna, asiantuntija Hanna Meriluoto Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:stä paljastaa.

Meriluoto toivookin jäsenistöltä vinkkejä koulutusaiheista ja palautteita, jotta koulutustarjontaa voidaan kehittää.

– Koulutukset vetävät usein täyteen, joten kannattaa toimia ripeästi, kun itselle sopiva koulutus löytyy koulutuskalenterista.

YKAn koulutukset ovat avoinna myös opiskelijoille, mutta koulun penkkiä kuluttaville on tarjolla myös omia koulutuksia opiskelijajärjestö SYYn tapahtumissa. Erilaisia koulutuksia on järjestetty esimerkiksi jokasyksyisten SYY-Päivien yhteydessä.

– Seuraavat SYY-Päivät ovat Jyväskylässä lokakuussa, jolloin aiheena on osaamisen tunnistaminen, Meriluoto kertoo.

Työttömille ja työttömyysuhan alaisille järjestää koulutusta Työnhakuveturi, johon liittokin kuuluu yhdessä seitsemän muun akavalaisen liiton kanssa. Näistä koulutuksista kannattaa katsoa tarkemmat tiedot täältä.

Lisätietoa koulutuksista löytyy liiton verkkosivuilta, uutiskirjeistä ja Ura-lehden koulutuskalenterista.

Jaa artikkeli

Ammattilaiset