25.2.2021

  

YKAn hallitus esittäytyy

Keitä ovat YKAn hallituksen jäsenet? Millaisia tavoitteita heillä on YKAn ja koko yhteiskunta-alan kehityksen edistämisessä? Lue lisää ja tutustu hallituslaisiin!

9.2.2021

  

Nyyti ry:n hankekoordinaattori Eeva Kolttola: Opiskelijoiden hyvinvointi on merkittävä yhteiskunnallinen asia

Tiistaina 16.2.2021 YKA ja SYY järjestävät opiskelijoiden suuren hyvinvointi-illan. Yksi tapahtuman panelisteista on Eeva Kolttola. Eeva työskentelee Nyyti ry:ssä Jaksaa, jaksaa? -hankkeessa, joka on Nyytin ja Nuorten mielenterveysseura Yeesi ry:n yhteinen hanke opiskelu-uupumuksen vähentämiseksi toisella asteella. Millaisia ajatuksia Eeva nostaa esille, kun puhutaan opiskelijoiden hyvinvoinnista?

11.11.2020

  

Haastattelussa Otto Tähkäpää – tulevaisuustutkija, jonka ykköstavoite on pelastaa maailma

Torstaina 5.11.2020 vietetään YKAn Yhteiskuntatieteilijäpäivää etänä. Yksi tapahtuman pääpuhujista on Otto Tähkäpää. Hän on mukana oleva tulevaisuustutkija, joka jaksaa yllämme leijuvista eksistentiaalisista haasteista huolimatta nähdä hyvää tulevaisuudessamme ja taistelee itse sitä koti minkä ehtii. Kuka Otto todella onkaan, ja mikä on hänen visionsa tulevaisuuden työelämästä ja opiskelusta?

17.2.2020

  

Asiantuntija esittelyssä: Oras Tynkkynen

YTM Oras Tynkkynen kutsuu itseään maailmanpelastamisen sekatyöläiseksi, jolle ilmasto on sydämen asia. Hän on tehnyt paljon erilaisia töitä kansanedustajasta radiotoimittajaan mutta ei ole koskaan ollut vakituisessa työsuhteessa. Tynkkysen valintoja on aina ohjannut palo jättää jälki ympäröivään maailmaan.

7.1.2020

  

Asiantuntija esittelyssä: Tytti Määttä

VTM Tytti Määtän uravalintoihin on vaikuttanut merkittävästi kiinnostus kunnalliseen päätöksentekoon. Vain 28-vuotiaana hänet valittiin syntymäkuntansa Vaalan johtoon, ja nykyisin hän toimii kaupunginjohtajana Kuhmossa. Maaseudun kehittäminen ja rakentavan vuoropuhelun käyminen suomalaisessa yhteiskunnassa on Määtälle tärkeää: tässä vuoropuhelussa sosiaalinen media on hyvä työkalu.