Opiskelijat YKAssa

2.10.2018

 Kaisa Pietikäinen 

Ei sul mittää syyspäiviä olis?

Kun kesä vaihtuu ensimmäisiin syyssateisiin ja illat viilenevät on uusien tuulien aika. Intensiivisten fuksiviikkojen jälkeen moni yhteiskuntatieteilijä katoaa kirjastoon ja luentosaleihin, arjen, kirjojen ja alkaneiden kurssien pariin.

Elo-syyskuun jälkeen tuntuukin hiukan tyhjältä – mitä odottaa seuraavaksi? Millä saada motivaatiota ja taukoa tenttiviikosta toiseen jylläävän kiireen keskelle?

Hätä ei ole tämän näköinen!

Niin kuin Tuukka aikaisemmassa blogipostauksessaan kirjoitti, on lokakuussa luvassa SYYspäivät – SYY:n toiminnan kruununjalokivi – missä päästään kuuntelemaan huippupuhujia ja keskustelemaan kanssatieteilijöiden kanssa, aikaa ja mieltä kirvoittavista teemoista.

Suomen Turku, posankan syleily, avaa lämpimän sylinsä juuri sinulle – yhteiskuntatieteilijä!

Sankoin joukoin pääsemme pohtimaan ajankohtaisia kysymyksiä ja juhlistamaan 20-vuotiasta SYY:tä riemukkaan iltaohjelman merkeissä.

Mutta miksi juuri syyspäivät? Miksi juuri sinun kannattaa osallistua?

Äitini aina ajoittain kysyy minulta ”Niin mitä oikein opiskeletkaan oikeasti? Mikä sinusta tulee isona?”.

Niin. Mikä minusta tulisikaan isona.

Syyspäiville olemme valikoineet puhujiksi ja workshoppien vetäjäksi asiantuntijoita mahdollisimman laajalla spektrillä. Saamme kuulla viikonlopun aikana niin filosofin kuin yksityisen sektorin osaajien näkemyksiä siitä, mitä juuri meistä yhteiskuntatieteilijänä voikaan tulla isona. Näin ollen seuraavalla kerralla, kun mummosi tai sisaruksesi kysyvät sinulta, mitä sinusta tulee isona – saat mukaasi ainakin yhden uuden konkreettisen idean!

Mutta ei syytä huoleen. Tehokkaan ja tietotäyteisen päiväohjelman jälkeen päästään myös viihteelle. Nyt kun kurssit on lähteneet rullaamaan ja kovimmat fuksiviikkojen rientoviikot on pistetty pakettiin, on hyvä pitää hiukan taukoa ja laittaa kalenteriin 19.-21.10.

Me SYY-Turussa toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi tänne förin ja torin kupeeseen viettämään upean viikonlopun, uusien ideoiden ja ystävien pariin!

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen SYYspäiville tästä!

Kaisa Pietikäinen

puheenjohtaja, SYY-Turku

Subscribe
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jaa artikkeli