Töissä YKAssa

1.3.2012

 Simo Pöyhönen 

Ongelmanratkaisukyky on voimavaramme

Liiton tulevaisuus näyttää edelleen valoisalta. Jäsenmäärä on kasvanut viimeisinä vuosina tasaista, ehkä hieman kiihtyvääkin vauhtia, mikä mahdollistaa entistä kattavammat ja paremmat jäsenpalvelut.

Jäsenmäärän kasvu asettaa myös haasteen – millaisia palveluita nykyaikaisen liiton odotetaan tarjoavan? Tähän kysymykseen parhaita vastaajia olette te, liiton jäsenet. Rohkeasti siis yhteyttä liiton toimistoon, me olemme kaikki täällä teitä varten!

Uudistuva nimi on teettänyt toimiston väellä työtä välillä paljonkin. Uudistuminen ei kuitenkaan jää pelkkään nimeen – liitto pyrkii hallituksen hyväksymän strategian mukaisesti nostamaan vaikuttavuuttaan Akavassa ja yhteiskunnassa yleensä. Erityiskohde ovat yhteiskunta-alalla työskentelevien ja alan opiskelijoiden asiat. Näidenkin esiintuomisessa keskeisessä roolissa on jokainen liiton jäsen! Palautetta toiminnasta ja juuri tämän hetken keskeisistä kysymyksistä alan työmarkkinoilla ei koskaan tule liikaa.

Vaikuttavuutta Akavassa ja sen neuvottelujärjestöissä kasvatetaan. Liittomme tunnetaan hyvänä ja luotettavana yhteistyökumppanina, mikä ohjaa toimintaamme jatkossakin. Luotettavuus ei silti estä välillä rohkeitakin avauksia. Palautetta ja rakentavaa kritiikkiä esitetään, kun sen aika on. Kriittinen tarkastelu ja uudet ratkaisu­vaihtoehdot ovat yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen vahvuusalueita. Ne ovat yksi keskeinen erityispiirre, joka erottaa meidät monista muista korkeakoulutetuista. Vahvistakoon ongelmanratkaisukyky alan osaajien mainetta työmarkkinoilla. Meidän erityisosaamisellemme on kysyntää!

Subscribe
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jaa artikkeli