Toiminnanjohtajalta

8.1.2021

 Simo Pöyhönen 

Suomen paras ammattiliitto

YKAn tavoite on olla otsikon mukainen – ja tämän eteen toimitaan joka päivä. Vuosijulkaisussamme 2021 näet otteen siitä, mitä teemme ollaksemme paras, uudenaikainen, edelläkävijä ja ennen kaikkea se taho, johon voit turvautua työelämäsi kysymyksissä.

Olemme jäsentemme kumppani koko uran ajan, aina opiskelujen alkamisesta työuran päättymiseen asti ja myös sen jälkeen. Tässä vuosijulkaisussa saat yhden näkökulman siihen, mitä kaikkea tämä tarkoittaa. Yhteiskunta-ala on kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkä liitto – se on alan koulutettujen verkosto ja yhtenäinen voima, jonka tehtävä on luoda uutta, parempaa maailmaa.

Kaiken viimeisen vuoden aikana kokemamme poikkeuksellisuuden aikana on tärkeää ajatella myös tulevaisuutta. Oikeudenmukaisuus, yhdenvertaisuus ja erilaisten tilanteiden huomioiminen ei saa unohtua yksittäisten, hetkessä tärkeiden teemojen vyöryessä tapahtumina ylitsemme. Siihen tarvitaan meitä yhteiskuntatieteilijöitä – sinua ja minua – hahmottamaan kokonaisuuksia.
YKA pohjaa kaiken toimintansa avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen.

Pyrimme hankkimaan riittävästi tietoa päätöksenteon ja edunvalvonnan tueksi. Parhaan näkökulman toimintaamme saat olemalla mukana! Jos et ole vielä YKAn aktiivitoimija, ei hätää – tulevana vuonnakin mukaantuloon tarjoutuu paljon mahdollisuuksia. Lähetä palautetta, osallistu toimintaan, lähde ehdolle syksyn 2021 liittovaltuustovaaleihin. Kysy rohkeasti lisää ja tule tekemään entistä parempaa uuden ajan ammattiliittojen edelläkävijää.

Simo Pöyhönen

Kirjoittaja on YTM ja YKAn toiminnanjohtaja.

Subscribe
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jaa artikkeli

Toiminnanjohtajalta

Tavoitteena hiilinegatiivinen YKA

Millainen olisi suomalainen shutdown?

Korvaamaton aika koti-isänä

Uudistamalla koko alan edunvalvojaksi

Elämää vaalien jälkeen

Uusi vuosi työn merkeissä

On politiikan aika