Opiskelijat YKAssa

13.9.2018

 Tahvo Kekkonen 

Synttäriterveiset Puolasta!

SYYn alumni ja UPM-Kymmenellä Krakovassa työskentelevä HR-specialist Tahvo Kekkonen lähettää iloiset terveisensä 20 vuotta täyttävälle SYYlle!

Mitä olet tehnyt SYYssä ja mitä valmiuksia toiminta on sinulle antanut?:

Olen toiminut SYYssä useamman vuoden ajan erilaisissa pesteissä. Lähdin fuksivuotenani mukaan toimintaan SYY-Kuopion tapahtumavastaavan roolissa ja siitä välivaiheiden kautta päädyin SYY:n liittohallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2016. Vaikka omista aktiiviajoistani onkin jo vierähtänyt tovi, seuraan edelleen ilolla SYYn toimintaa ja silloiset ystävyyssuhteet ovat säilyneet vaikka tapaamiset ovatkin harventuneet kuukausittaisten hallituksen kokousten päätyttyä. Nykyisessä työssäni olen erityisesti huomannut kuinka suuri hyöty SYYssä oppimistani projektinhallintataidoista on työelämässä. Ei voi myöskään väittää etteikö suurista verkostoista ja järjestötoiminnassa harjoitelluista rekrytoinneista olisi hyötyä työllistymiselleni nykyiseen tehtävääni.

Miksi olet kokenut SYYn toiminnan mukavaksi, antoisaksi tai vaikkappa maailman siisteimmäksi jutuksi?

SYYn toiminnan pariin minut on aikoinaan vienyt oma kiinnostukseni työmarkkinoita sekä vaikuttamista ja edunvalvontaa kohtaan, mutta sanoisin, että lopulta kaikki ympäri Suomen tavatut yhteiskuntatieteilijän alut ovat tehneet toiminnasta parasta ikinä. Ja eipä sitä ensimmäistäkään pestiä SYY-Kuopiossa olisi ikinä tullut ilman silloisen rahastonhoitajan harjoittamaa houkuttelemista opiskelijarientojen jälkeisissä tunnelmissa.

Suuret onnittelut 20-vuotiaalle SYYlle! Nykyiset toimijat kantakaa lippua korkealla ja pitäkää SYY Suomen edistyksellisimpänä opiskelijajärjestönä seuraavatkin 20-vuotta!

Tahvo Kekkonen

Tahvo Kekkonen Twitterissä

Subscribe
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jaa artikkeli