23.8.2012

 Simo Pöyhönen 

Tehokasta jäsenpalvelua jäsenistön ehdoilla

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry on olemassa jäseniään varten. Ajamme jäsenistön asemaa työmarkkinoilla, toimimme koko alan koulutuksen arvostuksen nostamiseksi ja pyrimme vaikuttamaan lainsäädäntöön siten, että kaikkien työelämä olisi entistä parempi tulevaisuudessa. Samalla tarjoamme myös yksilöllistä, osaavaa neuvontaa ja tukea työelämän ongelmissa ja vaikeissa tilanteissa. Saat liitosta asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa ja neuvontaa esimerkiksi palkkaukseen, palvelussuhdeongelmiin, urakehitykseen ja […]

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry on olemassa jäseniään varten. Ajamme jäsenistön asemaa työmarkkinoilla, toimimme koko alan koulutuksen arvostuksen nostamiseksi ja pyrimme vaikuttamaan lainsäädäntöön siten, että kaikkien työelämä olisi entistä parempi tulevaisuudessa. Samalla tarjoamme myös yksilöllistä, osaavaa neuvontaa ja tukea työelämän ongelmissa ja vaikeissa tilanteissa.

Saat liitosta asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa ja neuvontaa esimerkiksi palkkaukseen, palvelussuhdeongelmiin, urakehitykseen ja muihin työelämässäsi eteen tuleviin tilanteisiin. Liitto on vakuuttanut jäsenensä niin vapaa-ajan tapaturmien, vastuu- ja oikeusturvatilanteiden kuin matkojenkin osalta. Lisäksi kauttamme kuulut työssäkäyvänä myös työttömyyskassa Erkoon, jonka tarjoama ansio­sidonnainen työttömyysturva auttaa selviytymään  mahdollisesta­ työttömyysjaksosta. Lomamökit ja -osakkeetkin­ ovat käytössäsi.

Kaikki tämä ja tuleva on jäsenistöä varten, jäsenistön ehdoilla rakennettuna. Jäsenet muodostavat liiton, eivät liiton toimisto ja hallitus. Siksi on tärkeää, että toiminnasta saadaan palautetta ja kehittämisehdotuksia niin, että liitto voisi entistäkin tehokkaammin ja monipuolisemmin palvella Sinua, arvoisa liittomme jäsen. Äänemme kuuluu sitä paremmin, mitä yhtenäisempää tavoitteenasettelumme on ja mitä suurempi joukko meitä on. Nostetaan yhdessä yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen asema sinne, minne se kuuluu! Me olemme tämän maan rakentajia.

Subscribe
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jaa artikkeli