Töissä YKAssa

9.1.2020

 Kati Ahtiainen 

Yhdessä olemme yhteisö

Nykyajan ammattiliitolta odotetaan peruspalvelujen lisäksi verkostoja ja jäseniä yhteen kokoavaa roolia. Ei ole ihme, että me yhteiskuntaosajaat kaipaamme vapaalla omiemme seuraa – harvassa ovat ne työyhteisöt, joissa työskentelee enemmän kuin yksi yhteiskuntaosaaja.

Olet varmaan joskus järjestänyt tapahtumia tai ainakin juhlia. Kutsua postittaessa saattaa mieleen hiipiä pieni huoli: Tuleeko ilmoittautumisia, kiinnostaako ihmisiä? Ihan samaa mietimme myös YKAssa, kun järjestämme koulutuksia tai tapahtumia. Viime vuosina osallistujia eri tilaisuuksiin on tullut aina vain enemmän, mistä olemmekin todella iloisia. Jäsenlähtöisyys kulkee punaisena lankana kaikessa tekemisessämme. Vaikuttaa siltä, että ponnistelumme palveluiden kehittämiseksi on huomattu.

Jäsenten palautteissa korostuu usein tarve yhteisöllisyyteen. Nykyajan ammattiliitolta odotetaan peruspalvelujen lisäksi verkostoja ja jäseniä yhteen kokoavaa roolia. Ei ole ihme, että me yhteiskuntaosajaat kaipaamme vapaalla omiemme seuraa – harvassa ovat ne työyhteisöt, joissa työskentelee enemmän kuin yksi yhteiskuntaosaaja.

Siis: tervetuloa uudella vuosikymmenellä entistä tiiviimmäksi osaksi YKA-yhteisöä sekä uudet että vanhat jäsenet!

Jos olet jo YKAn jäsen: Kiitos, että olet osa YKA-yhteisöä! Hyödynnä yhteisömme verkostoja sekä juuri yhteiskuntaosaajille räätälöityjä palveluja, kuten laki- ja palkkaneuvontaa, urapalveluita ja koulutuksia.

Jos et (vielä) ole YKAn jäsen: Suosittelemme sinua lukemaan tämän julkaisun, jotta tiedät, mistä puhutaan, kun puhutaan yhteiskunta-alasta. Kysy meiltä lisää, jos mielenkiintosi heräsi.

Yhteisöllisiä lukuhetkiä: lue koko lehti tästä

Anna palautetta: viestinta@yhteiskunta-ala.fi
#yhdessäyhteiskuntaarakentamassa

Kati Ahtiainen

Kirjoittaja on VTM ja YKAn viestintäpäällikkö.

Subscribe
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jaa artikkeli