12.1.2021

  

Kokeilussa opiskelijoiden virtuaalinen työnhakuvalmennus

Vuoden alku tarkoittaa monelle opiskelijalle kesätyöhaun alkamista. YKA tarjoaa opiskelijoille maksuttoman verkkovalmennuksen, joka antaa tietoa työnhaun koukeroista ja kannustaa tunnistamaan itseä kiinnostavia asioita. YKAn opiskelijalähettiläs Emmi Katajisto testasi opiskelijoiden työnhakuvalmennuksen. Lue Emmin kokemuksista lisää alta!

17.12.2020

  

Uudella tsempillä uuteen vuoteen – YKAn urapalvelut ovat apunasi

Vuoden vaihtuessa katsotaan usein yhtä aikaa taakse- ja eteenpäin. Miten kulunut vuosi on sujunut? Olenko tyytyväinen elämääni ja uratilanteeseeni? Jos kaipaan muutosta, mitä tulevana vuonna voisin tehdä toisin? Ei ole sattumaa, että usein muutoksiin johtavat päätökset kypsyvät loma-aikoina tai vuoden vaihtuessa.

1.12.2020

  

Uravalmennuksella kiinni uusiin töihin

Kansainvälisen uran tehnyt Terhi Aaltonen on Suomeen palattuaan hyödyntänyt uravalmennusta tarkastellessaan omia vahvuuksiaan Suomen työmarkkinoilla. Uravalmennus on yhä yleisempää, eikä syynä aina tarvitse olla iso muutostilanne.

29.10.2020

  

5 syytä osallistua liiton opiskelijatoimintaan – näin saat siitä kaiken irti!

Opiskeluaika on täynnä osallistumismahdollisuuksia ainejärjestöistä kulttuuririentoihin. Yksi varteenotettava vaikuttamisen paikka on oman ammattiliiton toimintaan osallistuminen. Opiskelijalähettiläs Akseli Rouvari listaa viisi keskeistä syytä, miksi kannattaa lähteä mukaan SYYn ja sen paikallisjärjestöjen toimintaan. Onko mitään syytä olla lähtemättä?

21.10.2020

  

YKAn jäsenenä vakuutettuna vapaa-ajallakin

Onko haaveissa lähteä Lappiin laskettelemaan? Tai lähtikö kaveri vaihtoon ja haluat mennä moikkaamaan? Jos olet 18–74-vuotias ja YKAn jäsen, olet vakuutettuna kattavasti eri tilanteissa vapaa-ajalla. Opiskelijalähettiläs Emmi Katajisto otti selvää YKAn jäsenilleen tarjoamasta vakuutusturvasta.