17.12.2020

Uudella tsempillä uuteen vuoteen – YKAn urapalvelut ovat apunasi

Vuoden vaihtuessa katsotaan usein yhtä aikaa taakse- ja eteenpäin. Miten kulunut vuosi on sujunut? Olenko tyytyväinen elämääni ja uratilanteeseeni? Jos kaipaan muutosta, mitä tulevana vuonna voisin tehdä toisin? Ei ole sattumaa, että usein muutoksiin johtavat päätökset kypsyvät loma-aikoina tai vuoden vaihtuessa.

Kokosimme sinulle muutaman tärpin YKAn urapalveluiden valmennusvalikoimasta. Voit hyödyntää palveluitamme esimerkiksi silloin, kun kaipaat ideoita osaamisesi kehittämiseen, tukea uuden työpaikan hakemiseen tai omien taitojesi sanoittamiseen. Urapalvelumme ovat sinua varten valmiudessa myös vuodenvaihteen aikana.

Voit osallistua erilaisiin itsenäisesti tehtäviin verkkovalmennuksiin juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Myös uravalmentajamme ovat valmiudessa sinua varten vuodenvaihteenkin aikana, samoin kuin ratkaisukeskeiset lyhytterapiapalvelumme. Löydät kaikki urapalvelut koostettuna sivuiltamme.

Seuraavaksi esittelemme YKAn kolme verkkovalmennusta, joiden tehtäviä voit tehdä itsenäisesti haluamanasi ajankohtana. Jos opiskelet, suosittelemme sinua tutustumaan erityisesti opiskelijoiden työnhakuvalmennukseen, mutta kaikki muutkin valmennukset ovat vapaasti hyödynnettävissäsi.

 

Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun

Mistä piilotyöpaikoissa on kyse ja miten niitä haetaan? Oletko kenties itse uramahdollisuuksien suhteen katvealueella? Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun -valmennus fasilitoi ajatteluasi ja antaa sinulle työkaluja, joista on apua urasi erilaisissa vaiheissa.

Valmennus tapahtuu kokonaan verkossa ja se koostuu viidestä osasta. Voit tehdä osiot haluamassasi järjestyksessä ja aikataulussa. Valmennukseen sisältyy myös livechatteja YKAn uravalmentajan kanssa erikseen ilmoitettuina ajankohtina.

Lue lisää Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennuksesta ja ilmoittaudu mukaan!

 

Tunnista ja sanoita osaamisesi

Valmennuksessa opit oivaltamaan, mitä kaikkea osaamista sinulla onkaan. Osaamisen tunnistamisen myötä myös taitojen sanoittaminen helpottuu. Verkkovalmennus sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä tehtäviä verkkoalustalla oman aikataulusi mukaan. Halutessasi voit osallistua myös videochatteihin YKAn uravalmentajan kanssa erikseen ilmoitettuina ajankohtina.

Tunnista ja sanoita osaamisesi -valmennus koostuu erilaisista materiaaleista ja niihin liittyvistä tehtävistä sekä oppimispäiväkirjasta. Valmennuksen ovat rakentaneet kokeneet uravalmentajat kuudesta akavalaisista liitosta.

Lue lisää Tunnista ja sanoita osaamisesi -valmennuksesta ja ilmoittaudu mukaan!

 

Kohti työelämää YKAn kanssa: opiskelijoiden työnhakuvalmennus

Opiskelija, mietityttääkö työelämä ja sen mahdolliset haasteet? YKAn opiskelijoille suunnattu työnhakuvalmennus antaa sinulle tietoa ja konkreettisia työkaluja työnhakusi tueksi. Oletpa hakemassa kesätöitä, harjoittelupaikkaa tai ensimmäisiä työpaikkoja valmistumisen jälkeen, tästä valmennuksesta on sinulle apua ja tukea.

Valmennus toteutetaan verkkoalustalla ja se sisältää itsenäisesti tehtävien monipuolisten harjoitusten lisäksi videochatteja YKAn asiantuntijoiden kanssa erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Videochatteja lukuun ottamatta voit tehdä valmennuksen tehtäviä juuri silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Lue lisää opiskelijoiden työnhakuvalmennuksesta ja ilmoittaudu mukaan!

 

YKAn toimisto toivottaa sinulle oivaltavaa ja innostavaa vuodenvaihdetta!

 

Jaa artikkeli

Ilmiöt