15.3.2013

Pirjo Männistö

Talousjohtaja, Virrat

HTM, tradenomi Pirjo Männistö (30) on valittu Virroille talousjohtajaksi. Viransijaisuuden jälkeen vakinainen virantoimitus alkaa lokakuun alusta. Talousjohtajana Männistö vastaa kaupungin taloushallinnon johtamisesta ja kehittämisestä.

-Näen uuden tehtävänkuvani poikki tieteellisenä, sillä talouden näkökulma on mukana kaikessa kunnan toiminnassa. Kunnat toimivat yhä niukkenevin resurssein, joten toimintatapoja on kehitettävä, resursseja pyrit-tävä kohdentamaan mahdollisimman tehokkaasti sekä etsittävä säästökohteita. Haasteita siis riittää. Itselleni uutta on myös esimiestyöskentely.

Männistö työskenteli aikaisemmin Maavoimien Materiaalilaitoksen Esikunnassa sopimusneuvottelijana. Työkokemusta on kertynyt myös hankintatehtävissä Helsingin kaupungin sosiaalivirastossa, Vantaan kaupungin hankintayksikössä sekä erilaisissa taloushallinnon tehtävissä yksityisellä sektorilla.

-Kuntakenttä on nyt jatkuvassa muutoksessa, emmekä tiedä, millainen kuntarakenne meillä on tulevaisuudessa. Tämä on erittäin mielenkiintoinen hetki tehdä tätä työtä yhdessä luottamus henkilöiden kanssa ja olla mukana kuntakentän mullistuksessa!

Jaa artikkeli