9.11.2018

  

Toiminnanjohtaja ei turhia päsmäröi

Tällä viikolla esittelyn kohteena on toiminnanjohtaja Simo Pöyhönen, jonka työtehtävien monipuoliseen kirjoon kuuluu niin liiton äänitorvena toimiminen kuin järjestön toiminnasta ja taloudesta huolehtiminen.

2.11.2018

  

Yhteisösuunnittelija etsii yhteistä ääntä

Tämän viikon esittelyn kohteena olevan asiantuntijan voi bongata erityisesti SYYn opiskelijatapahtumista eri puolelta Suomea.  Hän on YKAn yhteisösuunnittelija Marjo-Rita Juntunen, joka huolehtii opiskelija-, paikallis- ja jäsenjärjestötoiminnasta, jäsenlähtöisestä kehittämisestä sekä jäsenhankinnasta.

26.10.2018

  

Neuvottelupäällikkö työskentelee ay-toiminnan ytimessä

YKAn julkisen sektorin neuvottelupäällikön Petri Toiviaisen työ juontaa ammattiliittojen alkuperäisestä tarkoituksesta, yhteisöön perustuvasta neuvotteluvoimasta. Mitä kaikkea kuuluu neuvottelupäällikön työhön? Lue Petrin haastattelu!

12.10.2018

  

Erityisasiantuntijan työn keskiössä ovat kohtaamiset

Erityisasiantuntija Piritta Jokelaisen työ vie kohtaamisesta toiseen, eikä hän ehdi toimistolla juuri kuin käydä kääntymässä. Tämänkertaisessa #töissäYKAssa -esittelyssä pääset kurkistamaan lobbarin arkeen ammattiliitossa.

5.10.2018

  

Kehittämisasiantuntija työstää palvelupolkuja jäsenille

Seuraavaksi on #töissäYKAssa -sarjan esittelyvuorossa kehittämisasiantuntija Aki Reinimäki. Hän keskittyy työssään ymmärtämään jäsenten elämäntilanteita ja palveluntarpeita, joiden pohjalta syntyvät YKAn tarjoamat palvelut.  

28.9.2018

  

YKAn lakimies toimii sekä neuvojan että ratkaisijan roolissa

Uudessa #töissäYKAssa -sarjassa esittelemme YKAn toimiston asiantuntijoita työssään. Sarjan aloittaa lakimies Heidi Tupamäki. Millaisissa asioissa jäsenet hakeutuvat liiton lakimiehen puheille? Entä mikä on haastavinta ja mielekkäintä Heidin työssä?