25.9.2020

Opiskelijalähettiläät YKAssa: Emmi Katajisto

Turussa sosiologiaa ja espanjaa opiskeleva Emmi Katajisto odottaa innolla pääsevänsä tutustumaan YKAn palveluihin ja kertomaan niistä eteenpäin. Melko tuore ykalainen haluaa itsekin oppia YKAn toiminnasta lisää opiskelijalähettiläsvuoden aikana.

Olen Emmi Katajisto ja opiskelen Turun yliopistossa sosiologiaa ja espanjan kieltä.

Opinnot yhteiskunta-alalla ovat opettaneet minulle niin paljon kuluneiden kolmen vuoden aikana. Olen oppinut hyvin lähdekriittiseksi ja osaan kyseenalaistaa myös lukemiani tekstejä. Tuntuu, että koko maailma on auennut minulle ihan uudella tavalla opiskellessani yhteiskunta-alalla. Olen oppinut, että usein asiat eivät vain sattumalta tapahdu, vaan niin moni asia vaikuttaa arkistenkin asioiden taustalla.

Opiskelijalähettiläs on uusi konsepti YKAlla ja on hienoa päästä olla mukana luomassa jotain ihan uutta.

Olen aina kiinnostunut oppimaan uutta sekä tarttumaan uusiin haasteisiin, minkä takia päätin myös hakea YKAn opiskelijalähettilääksi. Uusi arvokas työkokemus CV:hen on myös aina suuri plussa. Opiskelijalähettiläs on uusi konsepti YKAlla, ja on hienoa olla mukana luomassa jotain ihan uutta.

Olen ollut YKAn jäsenenä vasta vähän aikaa, joten minullekin YKA on vielä uusi tuttavuus, mutta sitä suuremmalla innolla odotan, että pääsen tutustumaan YKAn palveluihin ja kertomaan niistä eteenpäin. Olen huomannut omassa opiskelijakaveriporukassani, että YKAn palvelut ovat vielä vieraita monille, joten tavoitteeni on, että opiskelijalähettiläiden avulla mahdollisimman monelle selkenisi, mitä YKA on ja mitä hyötyä siitä voisi olla opiskelijalle. YKA tarjoaa niin paljon sekä opiskelijoille että jo työelämässä oleville.

Jaa artikkeli

Ammattilaiset