29.9.2020

Opiskelijalähettiläät YKAssa: Veera Rahikainen

Jyväskylän yliopistossa opiskeleva Veera Rahikainen innostui heti nähdessään hakuilmoituksen opiskelijalähettilääksi. Hän on kiinnostunut sekä sisällöntuotannosta että sosiaalisesta mediasta eli taidoista, joita opiskelijalähettiläs työssään tarvitseekin.

Olen Veera Rahikainen, neljännen vuoden yhteiskuntapolitiikan ja sosiaalityön opiskelija Jyväskylästä.

Heti lähettilään ilmoituksen lukiessani läpi minulle syntyi vahva mielenkiinto, jonka seurauksena päätin hakea lähettilääksi! Erityisesti sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan liittyvät asiat kiinnostavat minua. Lisäksi minulla ei ole aiempaa työkokemusta oman alani tehtävistä, joten koin juuri opiskelijalähettilään tehtävän oivaksi ensimmäiseksi kokemukseksi.

Tavoitteenani on tuoda yhdessä muiden lähettiläiden kanssa YKAn toimintaa lähemmäksi opiskelijoita, sillä oman kokemukseni mukaan liiton toiminta ja sen tarjoamat edut ja palvelut jäävät kaukaisiksi monelle opiskelijalle. Lisäksi haluan päästä oppimaan ja kehittämään omaa ajatteluani ja tätä kautta toivottavasti tuomaan myös uusia näkemyksiä liiton toimintaan.

Tavoitteenani on tuoda yhdessä muiden lähettiläiden kanssa YKAn toimintaa lähemmäksi opiskelijoita.

Tärkein asia, minkä olen oppinut opintojeni aikana, on luultavasti laatikon ulkopuolelta ajattelu. Opinnot ovat haastaneet ajattelemaan uusia näkökulmia ja toisaalta myös kyseenalaistamaan niin omia kuin ulkopuoleltakin tulevia käsityksiä.

Jaa artikkeli

Ammattilaiset